Suntem un birou de traduceri si interpretariat care presteaza servicii atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice, cu aceeasi seriozitate si dedicare.

Misiunea noastra poate fi rezumata in trei cuvinte:

Acuratetea traducerilor pe care le oferim e garantata de calitatea traducatorilor nostri, care beneficiaza nu numai de calificari multiple si cunoasterea exhaustiva a termenilor din diverse domenii, dar si de o bogata experienta profesionala.

In acelasi timp, traducatorii nostri sunt creativi, fiind constienti ca traducerea necesita si intuitie, redarea sensului exact al unui text presupunand mentinerea unui echilibru perfect intre stiinta cuvintelor si arta interpretarii. Dat fiind ca majoritatea clientilor au nevoie de traduceri rapide, nu acceptam comenzi daca stim ca nu le putem onora la timp, convinsi fiind ca punctualitatea este un termen cheie in orice tip de afacere.

Raportul dintre preturile pe care le practicam si valoarea traducerilor realizate este intotdeauna unul avantajos pentru clientul care se afla in cautarea calitatii, insa cunoaste in acelasi timp tarifele practicate pe piata si doreste obtinerea acesteia la preturi rezonabile.

Firma noastra a fost infiintata in anul 2004, iar in tot acest rastimp am reusit sa dezvoltam constant gama produselor oferite si anvergura traducatorilor implicati, astfel incat la ora actuala asiguram traduceri in si din 26 de limbi, precum si interpretari simultane si consecutive si traduceri legalizate si supralegalizate, acoperind in acest fel toate nevoile potentialilor clienti, de la traducerea actelor personale pana la traducerea actelor corporative si interpretarea necesara la diverse evenimente. Totodata, dispunem de un serviciu de curierat pentru clientii care nu au timp sa aduca documentele sau sa ridice traducerile. Oricum, locatia noastra ultracentrala, usor accesibila, ramane unul din atuurile de care dispunem.

Suntem constienti ca orice potential client poate ramane descumpanit in fata numarului mare de birouri de traduceri, incercand sa gaseasca criterii rapide dupa care sa se orienteze. Speram ca aceasta scurta prezentare constituie punctul de sprijin necesar care sa va indrepte spre noi. Puteti fi siguri ca noi va asteptam!

2008 Alpha Amatti Servicii s.r.l. Toate drepturile asupra materialului grafic sunt rezervate.